Nu ook in onze praktijk

Een onzichtbare beugel van Invisalign is gemaakt van transparante kunststof, waardoor de beugel nauwelijks opvalt. De Invisalign behandeling is pijnloos en bestaat uit een serie onzichtbare beugels. Elke twee weken krijgt u een nieuw setje. Elke nieuwe set komt weer iets dichter bij het gewenste resultaat. Omdat het een uitneembare beugel is, kunt u alles blijven eten wat u wilt.

Invisalign gebruikt een serie aligners die geleidelijk het gebit corrigeren, zodat de tanden in de gewenste stand komen te staan. Iedere aligner is uniek en wordt op maat gemaakt. Om de onzichtbare beugel te maken, wordt gebruikgemaakt van 3D-techniek.

Is een Invisalign beugel echt onzichtbaar?

De Invisalign beugel valt niet op als u niet weet dat iemand een beugel draagt. Regelmatig geven patiënten aan dat kennissen er soms pas na maanden achter komen dat ze een onzichtbare beugel dragen. Als u van heel dichtbij naar het gebit kijkt, ziet u wel dat er een kunststof laagje over de tanden heen zit.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment