Algemene info
Tandartspraktijk Ridder

Tandartspraktijk Ridder biedt u persoonlijk gerichte mondzorg voor jong en oud, waarbij we streven naar een optimale mondgezondheid.

Een gezonde mond speelt een belangrijke rol bij uw algehele gezondheid. Denk hierbij aan een goede spijsvertering en de sociale functie van het gebit en de mond. Ontstekingen in de mond kunnen bijvoorbeeld leiden tot een bemoeilijkte instelling van diabetes en een rol spelen bij hart- en vaatziekten.

Behandelingen Tandartspraktijk Ridder

U kunt bij ons terecht voor:

Tandartspraktijk Ridder: ons team

Tandartspraktijk Ridder is een moderne praktijk met 4 behandelkamers. Ons enthousiaste mondzorgteam bestaat uit de tandarts (ook tandarts voor orthodontie en implantologie tbv een klikgebit),  mondhygiënistes,  gediplomeerde tandarts- en preventie-assistentes, een gecertificeerde ortho-assistente en een gecertificeerde baliemedewerkster.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur. Vrijdags zijn we bereikbaar van 8.00 uur tot 14.30 uur. Ons telefoonnummer is (0162) 455 231. Tandartspraktijk Ridder is gevestigd aan de Hildebrandlaan 5 in Oosterhout. Voor de deur vindt u parkeerplaatsen voor zowel auto’s, brommers als fietsen.

Kwaliteitsregister

Tandarts Ridder is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en het Orthodontisch Kwaliteitsregister (OK).

Kwaliteitsregister Tandartsen

De Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) is opgericht in 2007 door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en de Nederlandse Verenging van Tandartsen (NVT). Hiermee onderkennen de brancheorganisaties het belang van een onafhankelijk kwaliteitsregister voor de profilering van de tandheelkunde. Inmiddels ontplooit het register zich steeds meer tot een centraal bij- en nascholingsregister voor de mondzorg.

OK Register

In het OK Register vindt u tandartsen voor orthodontie en orthodontisten die voldoen aan de extra eisen met betrekking tot transparantie en kwaliteit zoals bepaald door de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie (VTvO). Dit register wordt jaarlijks per 1 januari geactualiseerd. OK-tandartsen:

  • zijn bewezen ervaren
  • laten zich jaarlijks bijscholen
  • staan open voor controle van buitenaf
  • werken volgens vaste protocollen

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde

Ook zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Dit is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De beste mondzorg voor patiënten staat voorop.

DiplomaRegister Mondhygiënisten

De functietitel ‘mondhygiënist’ is een beschermde titel en mag alleen gevoerd worden wanneer de hbo-opleiding tot mondhygiënist met een diploma is afgerond.

Wij verwijzen u verder ook graag naar ons huisregelement.

Erkend Leerbedrijf

De praktijk is een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent, dat de praktijk met regelmaat stageplaasten aanbiedt aan MBO tandheelkundige opleidingen.

Direct een afspraak maken?