Algemene info
Tandartspraktijk Ridder

Tandartspraktijk Ridder biedt u persoonlijk gerichte mondzorg voor jong en oud, waarbij we streven naar een optimale mondgezondheid.

Een gezonde mond speelt een belangrijke rol bij uw algehele gezondheid. Denk hierbij aan een goede spijsvertering en de sociale functie van het gebit en de mond. Ontstekingen in de mond kunnen bijvoorbeeld leiden tot een bemoeilijkte instelling van diabetes en een rol spelen bij hart- en vaatziekten.

Behandelingen Tandartspraktijk Ridder

U kunt bij ons terecht voor:

Tandartspraktijk Ridder: ons team

Tandartspraktijk Ridder is een moderne praktijk met 4 behandelkamers. Ons enthousiaste mondzorgteam bestaat uit de tandarts (ook tandarts voor orthodontie en implantologie tbv een klikgebit),  mondhygiënistes,  gediplomeerde tandarts- en preventie-assistentes, een gecertificeerde ortho-assistente en een gecertificeerde baliemedewerkster.

Kwaliteitsregister

Tandarts Ridder is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en het Orthodontisch Kwaliteitsregister (OK). De prakijk is ISO-9001 gecertificeerd. Wij verwijzen u ook graag naar ons huisregelement

Erkend Leerbedrijf

De praktijk is een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent, dat de praktijk met regelmaat stageplaasten aanbiedt aan MBO tandheelkundige opleidingen.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur. Vrijdags zijn we bereikbaar van 8.00 uur tot 14.30 uur. Ons telefoonnummer is (0162) 455 231. Tandartspraktijk Ridder is gevestigd aan de Hildebrandlaan 5 in Oosterhout. Voor de deur vindt u parkeerplaatsen voor zowel auto’s, brommers als fietsen. 

Direct een afspraak maken?