Algemene info

Tandartspraktijk Ridder biedt u persoonlijk gerichte mondzorg voor jong en oud, waarbij we streven naar een optimale mondgezondheid. U kunt bij ons terecht voor:

  • algemene tandheelkunde
  • mondhygiene
  • orthodontie (beugelbehandelingen)
  • esthetische tandheelkunde
  • implantaten tbv een klikgebit.

Een gezonde mond speelt een belangrijke rol bij uw algehele gezondheid. Denk hierbij aan een goede spijsvertering en de sociale functie van het gebit en de mond. Ontstekingen in de mond kunnen bijvoorbeeld leiden tot een bemoeilijkte instelling van diabetes en een rol spelen bij hart- en vaatziekten.

Tandartspraktijk Ridder is een moderne praktijk met 4 behandelkamers. Ons enthousiaste mondzorgteam bestaat momenteel uit de tandarts (ook tandarts voor orthodontie en implantologie tbv een klikgebit), twee mondhygiënistes, 4 gediplomeerde tandartsassistentes, waaronder twee met de specialisatie orthodontie en preventie en een baliemedewerkster.

Tandarts Ridder is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en het Orthodontisch Kwaliteitsregister (OK). De prakijk is ISO-9001 gecertificeerd.

De praktijk is een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent, dat de praktijk met regelmaat stageplaasten aanbiedt aan MBO tandheelkundige opleidingen.

Voor het maken van afspraken kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur. Vrijdags zijn we bereikbaar van 8.00 uur tot 14.30 uur. Telefoon 0162-455 231.

Direct een afspraak maken?