Behandelingen

Behandelingen bij Tandartspraktijk Ridder

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen. Wij streven er naar complete tandheelkundige zorg onder één dak te bieden. De meeste tandheelkundige behandelingen kunnen wij binnen onze praktijk zelf bieden. Voor zorg of kennis die wij niet kunnen aanbieden, verwijzen wij u door naar een specialist. Samen met u streven wij naar een optimale mondzorg. Meer informatie vind u op allesoverhetgebit.nl.

Bekijk hieronder voor welke tandheelkundige behandelingen u bij onze praktijk terecht kunt. Voor meer informatie of een afspraak, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Algemene tandheelkunde

Voor uw reguliere gebitscontrole, preventie van cariës en behandelingen die gericht zijn op het gezond maken en houden van uw tanden, de kiezen en het tandvlees kunt u bij onze praktijk terecht. Onze tandarts helpt u graag.

Lees verder…

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde, gericht op het optimaliseren van de stand van de tanden en de beet. U kunt bij Tandarts Ridder ook terecht voor een orthodontische (beugel) behandeling, voor zowel volwassenen als kinderen.

Lees verder…

Mondhygiëne

De mondhygiënisten in onze praktijk streven er met hun behandelingen naar om uw tandvlees ontstekingsvrij te verkrijgen en te behouden. Dit is de basis voor uw gebitbehoud. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Lees verder…

Esthetische tandheelkunde

Voor verfraaiingen van het gebit, bieden wij diverse behandelingen aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bleken van tanden, het aanpassen van de tandvorm of het rechter opstellen van de tanden. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van facings, of het gebruik van witte vullingen.

Lees verder…

implantaten

Implantologie

Wij zijn ook gespecialiseerd in implantologie. Hierbij plaatsen we kunstwortels in een tandeloze kaak waarop een klikgebit geplaatst kan worden. Deze behandeling wordt doorgaans onder lokale verdoving uitgevoerd.

Lees verder…

Direct een afspraak maken?