Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Ridder kunt u terecht voor diverse behandelingen. Wij bieden complete tandheelkundige zorg onder één dak. Zo kunt u mogelijk een behandeling door een mondhygiëniste nodig hebben. Of op zoek zijn naar een ervaren specialist voor het plaatsen van implantaten. En of u nu een periodieke controle wilt laten uitvoeren of esthetische tandheelkunde wenst, wij kunnen u hierbij helpen. Wij kijken samen met u met welke behandelingen u de beste mondzorg krijgt. Graag vertellen we meer over de tandarts behandelingen waarmee we u kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat uw tanden, de kiezen en het tandvlees in optimale conditie blijven. Niet alleen voor u, maar voor het hele gezin. Als u meer informatie wenst over tandartsbehandelingen, kunt u ook een kijkje nemen op allesoverhetgebit.nl

Algemene tandheelkunde

Voor uw reguliere gebitscontrole, preventie van cariës en behandelingen die gericht zijn op het gezond maken en houden van uw tanden, de kiezen en het tandvlees kunt u bij onze praktijk terecht. Onze tandarts helpt u graag.

Lees verder…

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde, gericht op het optimaliseren van de stand van de tanden en de beet. U kunt bij Tandarts Ridder ook terecht voor een orthodontische (beugel) behandeling, voor zowel volwassenen als kinderen.

Lees verder…

Mondhygiëne

De mondhygiënisten in onze praktijk streven er met hun behandelingen naar om uw tandvlees ontstekingsvrij te verkrijgen en te behouden. Dit is de basis voor uw gebitbehoud. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Lees verder…

Esthetische tandheelkunde

Voor verfraaiingen van het gebit, bieden wij diverse behandelingen aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bleken van tanden, het aanpassen van de tandvorm of het rechter opstellen van de tanden. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van facings, of het gebruik van witte vullingen.

Lees verder…

Implantologie

Wij zijn ook gespecialiseerd in implantologie. Hierbij plaatsen we kunstwortels in een tandeloze kaak waarop een klikgebit geplaatst kan worden. Deze behandeling wordt doorgaans onder lokale verdoving uitgevoerd.

Lees verder…

Direct een afspraak maken?