Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde voor Oosterhout en omgeving

Wilt u meer informatie over esthetische tandheelkunde in Oosterhout voor uw gebit? Neemt u dan vooral contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen en bekijken wat mogelijk is. We informeren u hier graag over.

Esthetische tandheelkunde specialisaties

Orthodontie

Voor het rechtzetten van de tanden, helpt onze tandarts voor orthodontie u graag verder. Meer informatie vindt u op de specifieke pagina voor orthodontie Oosterhout.

Facings

Als we facings plaatsen, wordt er een porseleinen of kunststof schildje bovenop de tand geplaatst. Met als doel het corrigeren van onvolkomenheden van de tand. Uw tanden worden namelijk wit en staan recht. Doordat facings een blijvende oplossing zijn, heeft u hier jarenlang plezier van.

Tanden witten

Als u graag wilt dat uw tanden witter worden, kunt u kiezen voor het bleken van uw tanden. Hiermee krijgen u verkleurde tanden, bijvoorbeeld door roken, eten en drinken, hun oorspronkelijke witheid terug.

Kronen

Een kroon wordt geplaatst als er bijvoorbeeld een deel van uw tand of kies is afgebroken. De kroon geeft uw tand zijn oorspronkelijke vorm terug. Een kroon is dus eigenlijk een combinatie van esthetische tandheelkunde en functionele tandheelkunde. Niet alleen maakt een kroon uw gebit fraaier, ook lost het het probleem van een afgebroken tand of bijvoorbeeld gebarsten kies op.

Implantaten

Als u over de hele onder en/of bovenkaak nieuwe tanden nodig hebt, zijn implantaten een oplossing. Hierbij worden kunstwortels in de tandeloze kaak geplaatst, waarop een klikgebit komt. Niet alleen zit uw gebit stevig verankerd, ook geniet u van perfect rechte tanden.