Tandarts Brabant

Een tandartsbezoek is voor veel mensen niet hun favoriete bezigheid. Voor goede zorg en een prettige sfeer waar aandacht is voor de persoon, is het belangrijk een passende praktijk voor tandheelkunde te kiezen. Als u woonachtig bent in de provincie Brabant, is onze moderne tandartspraktijk in Oosterhout makkelijk bereikbaar. Onze tandarts kijkt graag uw gebit na en zorgen dat u zonder zorgen een glimlach op uw mond kunt toveren.

Mondzorg onder één dak

Bij Tandartspraktijk Ridder kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Waarbij een gezond gebit natuurlijk voorop staat. In onze praktijk vindt u onder meer een tandarts voor algemene tandheelkunde. Ook beschikken we over mondhygiënisten die u graag advies geven over mondzorg. Verder kunnen we u ook helpen met implantaten, tanden bleken en is er een gecertificeerde tandarts voor orthodontie. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen. Of om direct een afspraak te maken.

Tandheelkundige zorg voor het hele gezin

In onze tandartspraktijk zijn alle leden uit het gezin welkom. Wij kijken graag hoe het gebit van uwzelf en andere gezinsleden, waaronder kinderen, ervoor staat. Persoonlijke zorg staat bij ons centraal. Ook voor advies over mondhygiëne en tanden poetsen bij kinderen bijvoorbeeld kunt u bij ons een afspraak maken. Voorafgaand aan een behandeltraject zullen we altijd een behandelplan afstemmen, zodat u weet waar u en uw kinderen aan toe zijn met de tandzorg.

Nieuwe patiënt worden?

Wij bieden graag ruimte aan nieuwe patiënten in onze praktijk en hanteren momenteel geen patiëntenstop. Neemt u gerust contact op met onze baliemedewerkers. Die vertellen u graag wat u van onze praktijk voor mondzorg kunt verwachten. Ook kunt u na het inschrijven gelijk een afspraken maken met bijvoorbeeld onze tandarts of de mondhygiënist.

Tandartspraktijk in de regio

U vindt ons in Oosterhout, in het Noord-Westen van de provincie Noord-Brabant. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat we niet alleen voor patiënten uit Oosterhout makkelijk bereikbaar zijn. Ook uit omliggende plaatsen bent u binnen korte tijd bij onze praktijk. Zo mogen wij ook patiënten behandelen uit onder meer de volgende plaatsen:

Direct contact opnemen

Bij vragen, voor het inschrijven in onze tandartspraktijk of voor meer informatie over behandelingen, of deze nu ter preventie of voor het herstellen van uw gebit zij, neemt u vooral contact met ons op. Onze adresgegevens zijn: Hildebrandlaan 5 in Oosterhout. Telefonisch zijn wij tijdens onze openingstijden bereikbaar op telefoonnummer (0162) 455 231. Natuurlijk kunt u ook altijd een mail sturen naar info@tandartspraktijkridder.nl. Voor spoedgevallen verwijzen wij u graag naar de dienstdoende tandarts voor spoed.

Bereikbaarheid praktijk in Oosterhout

Vanuit omliggende plaatsen is onze tandartspraktijk makkelijk met de auto te bereiken. Voor de deur vindt u parkeerplaatsen om uw auto te plaatsen. Als u op de fiets komt, staan er ook fietsenrekken om de fiets te parkeren. Wilt u liever gebruik maken van het Openbaar Vervoer? Dan stopt er op slechts 200 meter van de praktijk een bus. U herkent trouwens onze locatie aan een duidelijk uithangbord bij de voordeur.

Direct een afspraak maken?