Tandarts Etten Leur

Tandarts Etten-Leur

Als u op zoek bent naar een praktijk voor professionele tandheelkundige zorg voor Etten Leur en omgeving waar u als patiënt voorop staat, nodigen we u graag uit een afspraak te maken bij Tandartspraktijk Ridder. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal, waarbij we u als patiënt voorop zetten. Naast volwassenen behandelen wij ook kinderen en jong-volwassenen.

Naar de tandarts voor zorg voor uw gebit

Om uw gebit en tandvlees in optimale conditie te behouden, is een regelmatig bezoek aan de tandarts aan te raden. Wij helpen u graag om bijvoorbeeld gaatjes en een slechte adem te voorkomen. Preventie is iets waar wij aandacht voor hebben. Onze tandartsen zullen trouwens voor uw gebit een specifiek behandelplan opstellen, zodat u de zorg krijgt die past bij uw mond.

Mondzorg behandelingen

In onze praktijk bieden wij verschillende facetten van tandheelkunde aan. Zo kunt u een afspraken maken voor:

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over de behandelingen die onze tandartspraktijk biedt? Of wilt u gelijk een afspraak maken voor een bezoek? Wij nemen nieuwe patiënten aan. U kunt tijdens de openingstijden van onze servicebalie telefonisch contact met ons opnemen via (0162) 455 231. Natuurlijk kunt u ook altijd een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Wij helpen u graag verder!

Mondhygiëne informatie

  • Wij vragen u vriendelijk als u verhinderd bent om uw afspraak telefonisch te annuleren.
  • Wilt u weten wat er vanuit uw ziektekostenverzekering vergoed wordt? U vindt meer informatie op onze website en in uw verzekeringspolis.
  • Voor spoed kunt u contact opnemen met de dienstdoende spoedtandarts.

Bereikbaarheid voor patiënten vanuit Etten Leur

Vanuit Etten Leur is onze praktijk aan de Hildebrandlaan 5 in Oosterhout makkelijk bereikbaar. Met de auto bent u binnen een half uur bij onze locatie waar u voor de deur parkeervakken vindt om te parkeren. Geeft u de voorkeur aan het Openbaar Vervoer? Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons pand te komen. Zo kunt u onder meer de bus pakken of voor een combinatie van trein en bus kiezen.

Direct een afspraak maken?