Tandarts Teteringen

Woont u in Teteringen of omgeving en bent u op zoek naar een kundige tandarts? Dan helpen wij u graag verder. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal, samen met kundig advies. Tijdens een afspraak in onze moderne praktijk ontvangt u complete mondzorg, wij bieden verschillende behandelingen aan. En wij nemen nieuwe patiënten aan. Neemt u dus gerust contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie, om u in te schrijven als nieuwe patiënt bij onze tandarts of om direct een afspraak te maken in onze tandartspraktijk.

Meest voorkomende behandelingen

In onze tandartspraktijk beschikken we over diverse specialisten. Zo kunt u niet alleen bij onze tandarts voor algemene tandheelkunde terecht voor bijvoorbeeld de halfjaarlijkse controle. Ook beschikken we over mondhygiënisten waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld een gebitsreiniging en een tandarts voor orthodontie. In plaats van op zoek te gaan naar orthodontisten in de buurt, kunt u bij ons in één praktijk terecht voor diverse behandelingen. Voor het plaatsen van implantaten door implantologen en cosmetische tandheelkunde zoals tanden bleken en facings helpen onze tandartsen u graag.

Doordat wij een volledig pakket aanbieden, kan onze tandarts samen met u een behandelplan opstellen volgens uw wensen. Natuurlijk kunnen we tijdens bijvoorbeeld een controle van uw gebit duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Vergoedingen bezoek aan de tandarts

Wij hanteren tarieven die voor iedereen gelijk zijn. Deze zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Om na te gaan welke kosten van de behandeling aan uw gebit vergoed worden, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Natuurlijk kunt u ook uw verzekeringspolis bekijken om dit te achterhalen.

Bereikbaarheid tandartspraktijk

Vanuit Teteringen is onze tandarts praktijk goed bereikbaar. Met de auto bent u binnen een paar minuten al bij onze praktijk. Ook zijn we goed bereikbaar met de fiets in een klein kwartier. Wilt u met het Openbaar Vervoer komen? Dan kunt u vanuit Teteringen verschillende buslijnen pakken. Deze stoppen op minder dan 200 meter van onze tandartspraktijk.

Direct voor de ingang kunt u uw fiets of brommer parkeren. Ook vindt u parkeerplaatsen voor auto’s voor de deur van ons pand. U kunt onze tandartspraktijk herkennen aan het blauwgekleurde naambord aan de gevel van het pand.

Openingstijden en bereikbaarheid

De openingstijden van onze praktijk zijn maandag tot en met donderdag tussen 08.00 – 12.30 uur en ´s middags tussen 13.30 – 17.30 uur Vrijdag is onze praktijk bereikbaar tussen 08.00 – 14.30 uur. U bent van harte welkom voor een afspraak met onze tandarts of voor andere behandelingen aan uw tanden van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 – 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.00 – 14.30 uur. Wij zijn gesloten zondag en zaterdag.

Om contact op te nemen voor het plannen van een afspraak of om u in te schrijven kunt u ons tijdens de openingstijden telefonisch bereiken op (0162) 455 231. Natuurlijk kunt u ook altijd een mail sturen naar info@tandartspraktijkridder.nl.

Direct een afspraak maken?